Николета Лозанова не се притеснява да джитка из софийските улици без

...
Николета Лозанова не се притеснява да джитка из софийските улици без
Коментари Харесай

Ето я Николета Лозанова без грим и филтри

 Николета Лозанова не се тормози да джитка из софийските улици без капка грим по лицето си. Тя сподели, че въпреки и да няма макиаж, отново наподобява доста добре. Разликата с обработените й фотоси в инстаграм е забележима без грим и въпреки да се виждат бръчици по лицето й, Лозанова се срами oт тях.

Оказва се, че в всекидневието моделът постоянно се движи без грим, като единствената й цел е да щади кожата си. Професионалните й задължения са свързани с извънредно тежки гримове, а това води до проблеми с кожата. Затова в дните, в които е свободна, Николета върви неглиже.

От папарашките фотоси на ясно се вижда, че дамата на вратаря на националния тим по футбол Ники Михайлов умело борави с очите си, когато приказва. Докато почтително чака да стане време за следващата доза грим, Николета бърбори с водача си и употребява всички вероятни мимики и гримаси, с цел да убеди събеседника в мнението си. Младежът, който я вози, в един миг стопира да спори с шефката си и тя ново връща усмивката на лицето си.

Николета има частен ангажимент с гримьор, който се е съгласил да се заеме с грима й в дома си. Той посрещна Лозанова пред входа на жилищна постройка и въпреки на нея да й се наложи да го поизчака, не му направи проблем за закъснението. Около час водачът й я чака пред блока, като през това време оказа помощ на незряща жена да пресече.

Моделката постоянно е набеждавана за разнообразни пластични интервенции по лицето си, само че по думите й единствената промяна е тази на бюста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР